Sport

2015.01.25. 15:15

Négy szett kellett a sümegi győzelemhez

Sümeg - Folytatta jó szereplését a Sümegi RE NB I-es férfi röplabda együttese, amely most Pécsett nyert.

B. Virág Rita

Pécs - Sümeg 1:3 (18, -19, -19, -16)

Pécs, 200 néző. V.: Stefik, Mezőfi.

Sümegi RE: Dolgos, Lakics, Varga, Lesznyik, Kaposi, Soós. Csere: Madár, Récsei (liberók), Nagy P., Szabó G. Edző: Markó Gábor.

Nem sikerült a terveknek megfelelően kezdeni a mérkőzést: a Pécs diktálta a tempót, a sümegiek pedig csak futottak az eredmény után (19:15). A baranyaiak nem játszottak különösebben nagyot, de mégis vezetést szereztek.

A Sümegi RE két remek győzelemmel kezdte az idei évet (Fotó: Penovác Károly)

A folytatásban hiába vezetett még 12:10-re a Pécs, a SRE magasabb fokozatra kapcsolt, és pontosabb nyitás-fogadásokkal, eredményes támadásokkal fordított (13:17). Főleg Kaposi volt elemében, aki hátán vitte a csapatát.

A harmadik felvonásban a többiek is igyekeztek Kaposi nyomába érni és ennek köszönhetően végig a vendégeknél volt az előny. A negyedik játékrészre nem maradt nyitott kérdés, a Sümeg magára talált és nagyarányú különbséggel hozta a meccset.

Markó Gábor: Játékban még nagyon sokat kell javulnunk ahhoz, hogy tudjuk tartani a pozíciónkat a tabellán. Az erősebb csapatok ellen ez a játék kevés lesz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!