Sport

2014.08.29. 10:05

NB III.: A Balatonfüred a Csepelt, a Veszprém a Dorogot fogadja

A labdarúgó NB III-ban a harmadik forduló következik. Mindkét Veszprém megyei csapat vereség után, hazai környezetben próbál javítani.

Horváth Gábor

Balatonfüred–Csepel

A nyitányon győztes fürediek legutóbb a bajnoki címre törő Budaörs otthonában léptek pályára és kaptak ki 5:1 arányban.

A következő ellenfél még veretlen, ettől függetlenül a Balaton-partiak mindenképpen szeretnék otthon tartani mind a három pontot.

Pető Tamás edző: – Előző mérkőzésünkön a 70. percig igazából nem volt különösebb gond, nyitott volt a meccs. Kis szerencsével mi is vezethettünk volna. Egy jobb csapattól kaptunk ki, olyan együttestől, amelynek komoly céljai vannak és ez meg is látszik a játékán. Ami a következő találkozó illeti, tavalyról ismerjük a csepelieket. Kellemetlen, kontrázó együttesről van szó. Jól teszik a dolgukat, gyűjtögetik a pontokat, ám véleményem szerint mi jobbak vagyunk és ezt igyekszünk is szombaton bebizonyítani. Simon Benjamin és Szűcs Adrián sérüléssel bajlódik.

(Kezdés: szombat, 17.30)

A Veszprém FC (fehér mezben) szezonja eddig balszerencsésen alakult, döntetlen után kikapott (Fotó: Zwicker Tamás)

Veszprém FC–Dorog

A veszprémiek idei szezonja igencsak balszerencsésen alakult eddig. A VFC a nyitányon a hosszabbításban veszített pontokat, a múlt héten pedig a hajrában kapott góllal veszítettek Sárváron. Utóbbi mérkőzésen két veszprémit ráadásul ki is állítottak.

A soron következő vetélytárs kettőből kettőt nyert, és a harmadik helyen áll a tabellán.

Simon Attila edző: – Mivel hazai mérkőzésről van szó, mindenképpen pontban gondolkodunk. Azzal együtt, hogy tisztában vagyunk vele, jó képességű, nálunk jobb lehetőségekkel rendelkező csapatot, komoly bajnokesélyest fogadunk. Igyekeztünk feltérképezni őket, a hátsó alakzatuk középen verhetően tűnik, igyekszünk ezt kihasználni. Németh Erik és Tóth László eltiltás miatt nem játszhat, Skriba viszon felépült, rá kezdőként számítok.

(Kezdés: szombat, 17.30)

A forduló további mérkőzései, szombat, 15.00: Diósd–Sárvár, 17.30: Győri ETO II–Tököl, Nagyatád–Tatabánya, Mosonmagyaróvár–Büdaörs. Vasárnap, 17.30: Újbuda–Rákosmente, BKV Előre–III. Ker. TVE.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!