Sport

2014.10.25. 16:14

NB I-es röplabda - A sümegiek biztosan hozták a kötelezőt

Nem volt kétséges, melyik a jobb csapat: a Sümegi RE NB I-es férfi röplabda együttese könnyedén verte pécsi ellenfelét.

B. Virág Rita

Sümeg-Pécs 3:0 (12, 18, 21)
Sümeg, 300 néző. Sümegi RE: Dolgos, Kaposi, Soós, Lesznyik, Madár, Gőczi. Csere: Récsei (liberó). Edző: Markó Gábor.

Kaposi Tamás (fehérben) végig kiegyensúlyozott, jó teljesítményt nyújtott a Pécs ellen (Fotó: Penovác Károly)

Nekiesett riválisának a Sümeg és pillanatok alatt hat pontos előnyre tett szert (8:2). A Pécs megilletődötten, sok hibával röplabdázott, ellenben a hazaiak remek nyitásokkal, pontos, helyezett ütésekkel gyorsan megszerezték az első szettet. A folytatásban is a SRE akarata érvényesült, de a Baranya megyeiek egyre inkább magukra találtak, jó megmozdulásaikkal két-három pontotn tartották magukat. A játékrész hajrájához közeledve a Sümeg jól összpontosított és fokozatosan maga mögött hagyta riválisát. A harmadik etapban mindent egy lapra tettek fel az exsümegi edző, Mészáros Péter tanítványai. A Sümeg azonban remek nyitás-fogadásokkal, Kaposi és Madár kiemelkedő játékával behúzta ezt a játszmát és a mérkőzést is.

Markó Gábor: - Úgy éreztem, ezen a mérkőzésen végre egyformán gondolkodtunk a csapattal. Amiket a héten gyakoroltunk, azt viszont láttam a pályán és fegyelmezett, taktikus játékkal megérdemelten nyertünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!