Sport

2017.03.24. 15:30

Megyei II.: nagy derbi lesz Tótvázsonyban

Megyei körkép - Tovább robog a Sümeg, vagy esetleg a Csopaknak hazai pályán sikerül megállítania? Mire megy a Szentantalfa a hat forduló óta pontot sem veszítő Tótvázsony otthonában? Többek között ezekre a kérdésekre is választ kaphatunk az MTD Hungária megye II-es labdarúgó-bajnokság 20. játéknapján.

Bényi Kálmán

Ősi PSK (1.)-Vaszar SE (16.): Nagy a tumultus a listavezető Ősi mögött, még a negyedik helyezett Sümeg is csak két pontra van tőle. Mindenképpen kötelező a győzelem a hazaiaknak a sereghajtó Vaszar ellen.

Nemesszalók (12.)-Badacsonytomaji SE-Bonvino (6.): A szalókiak a múlt héten, hazai pályán egészen a hajráig szorossá tudták tenni a listavezető elleni mérkőzésüket, míg a tomajiakról elmondható, hogy az idegenbeli mutatójuk nem a legfényesebb. Egy esetleges döntetlen nagy bravúr lenne a hazaiaktól.

Csabrendek FC (14.)-Peremarton SC Berhida (7.): A házigazdák nincsenek túl jó passzban, de árulkodó adat róluk, hogy az eddig megszerzett pontjaik zömét hazai környezetben gyűjtötték be. A vendégek az osztály legjobb formában lévő alakulatai közé tartoznak, idegenben azonban nem sziporkáznak. A csabrendekieknek hatalmasat kell javulniuk, amennyiben szeretnék megszorongatni ellenfelüket.

A Kenese (Szalai Ádám) a Pápateszér otthonában lép pályára
Fotó: Balogh Ákos

Tótvázsony SE (5.)-Szentantalfa NVSE (2.): Rangadó lesz a javából, igazi hatpontos találkozó. A tótvázsonyiak hat forduló óta nem tudnak hibázni. Egy újabb győzelemmel már a dobogót is célba vehetnék. Az antalfaiaknak nagyon kellene mindhárom bajnoki egység, mert egy esetleges vereséggel könnyen visszacsúszhatnak a tabellán. A meccs igazi háromesélyes.

Taliándörögd SE (13.)-Tapolca (8.): Mindkét gárda teljesítménye rendkívül hullámzó, a pillanatnyi forma fog dönteni. A táblázaton elfoglalt helyek alapján vendégsiker várható.

Pápateszéri SE (10.)-Balatonkenese SC (9.): A teszériek a múlt héten nagy pofonba szaladtak bele Herenden (5:1), az élet azonban nem áll meg, hiszen egy esetleges győzelemmel megelőzhetnék a Kenesét. A Balaton-partiakról tudni kell, hogy idegenben sem adják olcsón a bőrüket. Döntetlenszagú mérkőzésre van kilátás.

Csopak SC (3.)-Sümeg VSE (4.): Az osztály legjobb keretével rendelkező Sümeg látogat az évet döcögősen kezdő Csopak gárdájához. Ősszel döntetlenre végzett egymással a két csapat (2:2), ez az eredmény most is benne van a levegőben, ám a vendégek sikerét sem zárnánk ki.

Nemesvámosi LSE (15.)- Herendi Porcelán SK (11.): A remek tavaszt futó nemesvámosiaknak az előző játéknapon csak epizódszerep jutott (a Sümegtől kaptak múlt héten egy nyolcast). Most a Herend ellen bizonyíthatják ismét, hogy nem a kiesőzónában van a helyük. A hazai pálya döntő lehet az összecsapáson.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!