Sport

2017.04.10. 16:45

A fürediek közül ketten is mesterhármast értek el

Megyei körkép - Számos nagyszerű csapat- és egyéni teljesítmény akadt az MTD Hungária labdarúgó megye I 22. fordulójában. Íme, a játéknap válogatottja!

Horváth Gábor

Kezdjük a két élcsapattal! A bajnoki címért versengő Balatonfüredi FC és Pápai Perutz FC egyaránt kitömte ellenfelét. Igaz, mindkét alakulat kiesés ellen küzdő vetélytárssal játszott, nem csoda, hogy egyáltalán nem voltak egy súlycsoportban a felek.

A fürediek 10:0-ra nyertek a Péti MTE vendégeként, ketten is tripláztak, Miskei István és Mátó Gergő egyaránt gólerősen futballozott.

A pápaiaknál Szedlacsek Balázs volt háromszor eredményes, a Perutz FC 7:0 arányban bizonyult jobbnak a szomszédvári Ugodnál.

A Balatonalmádi SE némi meglepetésre hazai pályán két vállra fektette (2:1) az úrkútiakat, pedig a vendégek az 57. perctől emberelőnyben fociztak. A BSE-ből ezúttal Blaski Gábor teljesítményét emeltük ki.

A Devecser SE is meglepetést okozott, Cserna Róbert csapata a dobogós Tihanyi FC-t saját otthonában lepte meg. Az igazán egységes devecseriek - akik közül Orbán András, Orbán Tamás és Szakonyi Stefán is kiemelkedőt játszott - már a nyolcadik percben hátrányba kerültek, azonban még így is sikerült 2:1-re nyerniük.

A Kristály újabb sikerével már dobogós, az ajkaiak "áldozata" ezúttal a Zirc-Dudar volt, a 2:0-ra megnyert meccsen több jó teljesítmény is akadt, mi most Bakos Arnoldét emeltük ki.

A múltkor kiesési derbit veszítő Gyulafirátót SE ezúttal fontos alsóházi rangadót nyert, hazai pályán 2:0-ra verte a magyarpolányiakat. A mezőny legjobbja a második gólt jegyző Balta Norbert volt.

Jakab Milán nem volt eredményes csapata, a Csetény SE Öskü elleni összecsapásán, ugyanakkor a mezőny legjobbjának bizonyult. A hazaiak 2:0-ra nyertek.

Radnai Gábor védései is kellettek ahhoz, hogy a Fűzfői AK mindhárom pontot elvigye a Várpalotai Bányász otthonából. A FAK 2:1 arányban győzött.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!