Sport

2014.10.27. 15:20

Megye I: íme a forduló válogatottja!

A foci megye I 11. fordulójában a Tapolca meglepetésre legyőzte a címvédő úrkútiakat, akik már a harmadik percben emberhátrányba kerültek. A leggyorsabb kiállítás mégsem ez volt, az Almádi már a 15. másodpercben tíz főre fogyatkozott. A forduló persze nem csak a piros lapokról szólt. Ezúttal is összeállítottuk a hétvége válogatottját.

Horváth Gábor

Korai kiállítás ide vagy oda, a hétvége bravúrja mindenképpen a tapolcaiaké, akik hazai pályán 4:2-re nyertek a címvédő és listavezető Úrkút ellen. Ifj. Patus Imre duplájával kibérelte a csatárposzt egyik helyét, mellette a szintén eredményes Tüske Marcell került be a hétvége válogatottjába.

Az Alsóörs szintén remekül szerepelt, idegenben győzte le az első forduló óta veretlen Fűzfőt. A Balaton-partiaknál ezúttal is kiemelkedően teljesített a kapus Sárdi Máté, rajta kívül a játékos-edző Sipos Tamás játszott remekül. A nem mindennapi körülmények között, már a 15. másodpercben emberhátrányba került Balatonalmádival ikszelő Herend együtteséből Marosi Istvánt válogattuk be a hétvége csapatába.

Az Öskü megint fontos meccset nyert, a Gyulafirátótot fektette két vállra, s ezzel átvette a vezetést a tabellán.

A győztes gólt a hetek óta stabilan, megbízhatóan játszó Lukács István szerezte. Rajta kívül még Hulka Bence volt különösen dicsérhető.

A Péti MTE az ugodiaknál bizonyult jobbnak, a csapat egyik legjobbja a hátvéd Kalapács Roland volt.

A Devecser magabiztosan tartotta otthon a pontokat a Sümeg VSE ellen.

A hátvéd Takács Attila ki-emelkedően teljesített a találkozón.

A csetényieknek már nagyon szükségük volt a három pontra. Sikerült is nyerniük, az együttes hátrányból felállva győzött a Várpalotai BSK otthonában.

A vendégcsapatból Kovács Kálmán és Rummel Szabolcs nyújtott kiemelhető produkciót. Mindketten eredményesek voltak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!