Sport

2014.04.07. 12:40

Megye I: íme a 19. forduló válogatottja!

A labdarúgó megyei első osztály válogatottját összesen hét együttes adta össze a 19. fordulóban.

Horváth Gábor

A legutóbbi játéknap legnagyobb győzelmét a Péti MTE aratta, amely 9:0-ra tudott győzni Várpalotán, a szomszédvári rangadón. A győztes csapat a hétvége válogatottjának a védelmébe, a középpályás- és a csatársorába is delegált játékost. Név szerint Bálint Richárdot, Szabó Patrikot és Kaufmann Attilát. Szabó egymaga négy góllal vette ki a részét a sikerből, Kaufmann mesterhármast szerzett.

Az alsóörsiek a magát a futsal és füves pályán egyaránt otthon érző Tar Tamás találatával szereztek három pontot Sümegen, a Balaton-parti gárda védelme Sánta Attila kapussal együtt jól állta a rohamokat.

Az éllovas Úrkút harmadik idei meccsét is megnyerte, a Fűzfő ellen győztes társaságból Marics Máté és Szalai Szabolcs kapott virtuális meghívót lapunktól.

Hét egyesület játékosai adják a forduló csapatát

A devecseriek először nyertek és rúgtak gólt az idén, mindjárt ötször köszöntek be a Herendnek. A negyedik helyen álló DSE-éből Osváth Róbert került be a hétvége legjobb tizenegyébe. A Balatonalmádi Rusvai György találatával fektette két vállra az Ösküt. A Csetény nagyon magabiztosan győzte le az Ajka Kristályt, az első két gólt Kovács Gábor szerezte az 5:1-es találkozón. A csatársorba Kaufmann mellé Szücs Tamás került. A Peremartonban nagyot csatázó, és győző TIAC támadója kétszer vette be a hazaiak kapuját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!