Sport

2014.09.29. 16:45

Megye I: a hetedik forduló válogatottja

A labdarúgó megye I hetedik fordulója számos érdekes eredményt tartogatott. Íme a játéknap Napló-válogatottja!

Horváth Gábor

Kezdjük a végén! Az Öskü vasárnap este, a tapolcaiak legyőzését követően átvette a vezetést, miután a címvédő Úrkút ikszelt, a Gyulafirátót pedig kikapott. Az ösküiek közül Hulka Lászlót és Auerbach Attilát emeltük ki.

A Csetény hazai pályán érdemelte ki a három pontot, többek között Kottyán Bálint jó teljesítményének hála.A Fűzfői AK értékes sikert aratott, Gyulafirátón nyert, az egész csapat dicsérhető, de ezen belül többek között Radnai Gábor kapus és a gólt szerző Stein Balázs révén remek egyéni teljesítmények is születtek.Az Ajka Kristálynak sikerült megállítania az elmúlt hetekben szárnyaló úrkútiakat, az 1:1-es döntetlen kivívásában nagy szerepe volt Réfi Patriknak és Kardos Attilának.

A várpalotai Dudás Ádám három góllal járult hozzá az Alsóörs kiütéséhez (6:0). A Sümeg első sikerét aratta, nagy csatában, Cseh Tamás remek egyéni produkciója segítségével, a csatár háromszor volt eredményes. A Pétfürdőn nyerő Devecserben Hauser Tibor kétszer talált be.

Az Ugod még mindig veretlen, az együttes a hétvégén Herenden nyerni tudott, a társaságból ezúttal Horváth Dávid kapott kiemelést lapunktól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!