Sport

2014.11.17. 11:45

Megkezdődött az iskolai futsal bajnokság

Megkezdődött a Suli Futsal torna, amit sorrendben második alkalommal rendez meg a 1. Futsal Club Veszprém és a Szilágyi Keresztény iskola.

B. Virág Rita

A Suli Futsalon a II-VI. korcsoportnak kínálnak versenyzési lehetőséget a szervezők. Az őszi és tavaszi fordulók során tornarendszerben mérkőzhetnek meg egymással a csapatok.

A 1. Futsal Club Veszprém jóvoltából valamennyi nevezett intézmény egyedi feliratos és színű pólókat kap, amit a gyerekek természetesen megtarthatnak a torna végeztével is.

A sorozatot a II. korcsoportosok A jelű hármasa kezdte meg II. János Pál Pápa Sportcsarnokban (az egykori Belvárosi Tornacsarnokban). Három csapat mérte össze erejét.

A Szilágyi iskola végül hibátlan teljesítménnyel megnyerte az első fordulót, miután előbb a Báthoryt fektette két vállra (5:1), majd a Rózsa iskolát is legyőzte (3:0). A két vesztes találkozóját a Báthory nyerte 3:0 arányban.

A Suli Futsalon a legkisebbek is bemutatkozhattak már (Fotó: Finta Péter)

Ebben a korosztályban november 20-án folytatódik a pontvadászat, akkor a B jelű trió lép pályára. A Belvárosi Tornacsarnokban 13.230 órai kezdettel találkoznak Simonyi, a Deák, valamint a Botev iskola alakulatai.

Ugyancsak ezen a napon, november 20-án, csütörtökön kezdik meg a szereplést a V.-VI. korcsoportosok A jelű négyese is. Az egyetemi tornacsarnokban a Vetési gimnázium, a SÉF, a Padányi, illetve a Medgyaszay B gárdái csapnak össze 13.30 órai kezdettel.

Jövő héten, november 25-én kedden bekapcsolódnak már a III. korcsoportosok is, ugyanakkor a középiskolások számára is újabb fordulót rendeznek az előbb említett két helyszínen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!