Sport

2015.02.26. 14:50

Veszprémi teremfoci: már csak a Fújtatók csapata százszázalékos

Teljes fordulóval folytatódik a hétvégén a téli teremlabdarúgó-bajnokság a Március 15. utcai Sportcsarnokban.

Heffler Péter

A múlt hétvégén teljes fordulót rendeztek a veszprémi téli teremlabdarúgó-bajnokság, melyben a Kertai Autójavító vasárnapi veresége után már csak egy százszázalékos együttes van, a Fújtatók Mat at Work együttese. Az A-csoport éllovasa különösebb megerőltetés nélkül hozta a kötelezőt és őrizte meg impozáns mérlegét, ugyanis 7:0-ra győzőtt a Másik Csapat ellen. A Kertai Autójavító azonban egy igen izgalmas, kilenc gólos meccsen veszített, és már csak jobb gólkülönbségének köszönhetően vezeti a B csoport tabelláját. A legtöbb gólt a Hári Go - Hetek.hu találkozó hozta, ahol összesen tizenháromszor kellett közepet kezdeni, és a „hazaiak” 8:5-ös sikerével zárult.

Egyre nagyobb a küzdelem a helyekért a téli terembajnokságban (Fotó: Penovác Károly)

A hétvégén már a kilencedik kör jön, amely ismét teljes forduló lesz, vagyis mind az A-csoport, mind a B-csoport együttesei parkettre lépnek.

Az A-csoport kilencedik fordulójának február 28-i mérkőzései: Másik Csapat – Nemesvámos, Galaktikusok – Hári Go, Tüzesz Honvéd – Min-Tech, Fújtatók Gold – Vehir.hu, Ada Bau – Fújtatók -Man at Work, Hetek.hu – Hanyatt SE

A B-csoport kilencedik fordulójának március 1-i mérkőzései: Sobri Jóska Kalandpark – DS Optim, Szivacsok – Anda Festékáruház, Autógenerál FC 40 – Sárga Angyalok, Haszkovó – Game Over, We Are Eleven – Kertai Autójavitó, Etanol – Mind1

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!