Sport

2015.02.23. 20:51

Magyar bajnok labdarúgóval erősített a Lombard Pápa

Noha egyes hírek szerint hétfőn még akár az MTK-nál is kiköthetett volna Völgyi Dániel, a Győri ETO korábbi magyar bajnok labdarúgója a Lombard Pápához került kölcsönbe a tavaszi szezonra.

Polgár Tibor

A hétfőn délután aláírt megállapodás értelmében a középpályán is bevethető 27 éves balhátvéd fél évig a bakonyaljaiakat erősíti majd. Völgyi 2007-ben került Győrbe, ahol magyar bajnoki címet, szuperkupa-győzelmet, valamint további négy bajnoki érmet ünnepelhetett a csapattal. Azonban télen szabadlistára tette az ETO, így szabadon tárgyalhatott a jövőjéről.

Völgyi Dániel a Lombard Pápában folytatja (Fotó: Győri ETO)

Rajta kívül – ahogyan azt korábban már előrevetítettük – a francia-togói kettős állampolgárságú jobbszélső, Euloge Ahodikpe, illetve a szerb csatár Aleksandar Randelovic is aláírt a Lombardhoz. Hétfőn mindketten két és fél éves szerződést kötöttek a pápai fociklubbal. Mint ismert, február 23. után már csak úgynevezett szabadon igazolható játékosokat szerződtethetnek az NB I-es klubok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!