Sport

2014.08.31. 15:30

BFC-Csepel: Kritikán aluli teljesítmény

Az NB III-as labdarúgó bajnokság nyugati csoportjában a hazaiak rossz felfogásban küzdöttek, így megérdemelten szenvedtek vereséget.

Novothny Ottó

Balatonfüred-Csepel 1:2 (0:0)
Balatonfüred, 200 néző. V.: Görög.
BFC: Balogh M. – Domján, Kovács, Bognár, Füredi – Somogyi, Szabó L., Keszei (Bánhidi 46.) – Kocsis, Czafit, Balogh B. (Csik 62.). Edző: Pető Tamás. Csepel: Nagy – Végh, Haraszkó, Szabó Á., Korozmán – Rakic, Simon, Teplán (Balogh Z. 85.) – Juhász, Zimermann (Horváth 91.), Somodi (Koziorowski 88.). Edző: Szabó Zoltán.
Gólszerző: Domján 77., ill. Végh 47., Haraszkó 53. perc.

A 47. percben szabadrúgás után Végh fejelt a kapuba, 0:1. Az 53. percben szögletet követően a visszalöbbölt labdát Haraszkó bólintotta a hálóba, 0:2. A 77. percben szintén szabadrúgást követően Domján rúgta hálóba a labdát, 1:2.

A hazaiak kritikán aluli teljesítményt nyújtottak. A vendégek akaratban és minden másban felülmúlták ellenfelüket.

A fehér mezes fürediek kikaptak, miközben rosszul is játszottak (Fotó: Stiger Ádám)

Pető Tamás: – Úgy érzem jól felkészítettem a játékosokat, de a pályára ők mennek ki és ők hozzák a döntéseket. Ugyanakkor produkciójukkal engem hoztak döntési helyzetbe, nem tudom hogyan legyen tovább.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!