Sport

2013.02.20. 17:36

Közel háromszáz találat született a Farsang kupán

Zirc – Hatodszor rendeztek Farsang kupa teremlabdarúgó tornát a bakonyi városban. Ezúttal a Reguly iskola tornaterme volt a helyszín.

Novothny Ottó

A szervezőknél tizennégy csapat nevezett, ők négy csoportban kezdték meg a küzdelmeket. A legjobb két-két alakulat jutott tovább, majd az elődöntőt követően bonyolították le a helyosztókat.

Először történt címvédés a tornán: a tavalyi győzelem után idén is a veszprémi Szeddki FC diadalmaskodott. Ráadásul tették ezt hibátlan teljesítménnyel.

A házigazdák elmondták, hogy összesen 291 gólnak tapsolhattak a nézők, a legtöbb találat a 9:5-re végződő Bakony FC-Sevilla Sekanál összecsapáson született.

A legtöbb gólt a Bakony FC jegyezte (31), míg a legkevesebbet (hat meccsen hatot) a Szeddki FC kapta. Három találkozó végződött úgy, hogy egyetlen találat döntött.

A szakemberek a legjobb játékosnak Váli Attilát (Nagyesztergár) választották, a kapusok közül Kovács Kornél (Bakony) kapott különdíjat. A gólkirályi címet Horváth Benjámin (Szeddki) érdemelte ki.

A legjobb szenior korú labdarúgóként Vörösházi Zoltán (Vadkanok), utánpótlás korosztályúként Schmidmajer Ádám (Szeddki) vehetett át elismerést.

Középdöntő: Vadkanok Zirc-Tequila Zirc 4:2, Szeddki Veszprém-Vállalkozók Zirc 2:0, Nagyesztergár-Kertai Autójavító Veszprém 2:1, Bakony FC Ajka-Fapuma Veszprém 7:1.

Elődöntők: Szeddki-Nagyesztergár 5:2, Vadkanok-Bakony 1:0. 3. helyért: Nagyesztergár-Bakony 4:1. Döntő: Szeddki-Vadkanok 2:1.

Végeredmény: 1. Szeddki, 2. Vadkanok, 3. Nagyesztergár, 4. Bakony FC.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!