Sport

2015.01.18. 13:37

Komoly rivális ellen küzd az 1. Futsal Club Veszprém

Egyik legnagyobb riválisa otthonában lép hétfőn pályára az 1. FC Veszprém a futsal NB I idei nyitányán.

Horváth Gábor

Folytatódik a küzdelem a futsal élvonalban. Az idei első fordulóban a második helyen álló 1. Futsal Club Veszprém a negyedik Aramis SE otthonában, Budaörsön szerepel (kezdés: 18.30).

A két csapat között mindössze három pont a különbség.

Minden jel arra mutat, hogy a találkozón nagy küzdelem várható, legalábbis a felek októberben Veszprémben óriási csatát vívtak egymással. A tavalyi meccsen a vendégek korán vezetést szereztek, majd tovább növelték előnyüket, azonban a bakonyi csapat egyenlíteni tudott a parázs hangulatú, izgalmas összecsapáson, amely 2:2-re végződött.

Madarász János alakulata a múlt héten magabiztos sikert aratott a Magyar Kupában (az NB II-es Csengert idegenben verte 12:4-re, a visszavágót február negyedikén rendezik), így a sorozatban igazából már a négyes döntőben érezheti magát.

A bajnokságban legközelebb január 26-án lép pályára hazai környezetben a veszprémi csapat, amely a Berettyóújfalut látja majd idén először vendégül. Az a meccs szintén presztizs derbinek számít.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!