Sport

2015.03.20. 14:41

Kiütötték a játékos fogát - Ijesztő csatában vesztett a BFC

Nemcsak a füredi játékos fogát verték ki, hanem a BFC idei veretlenséget is elvették a csepeliek a labdarúgó NB III-ban.

Horváth Gábor

BFC–Sárvár
Egy győzelem és egy döntetlent követően harmadik idei meccsét elveszítette a Balatonfüred FC, amely a Csepel otthonában durva meccsen kapott ki 2:1-re a múlt héten. A nyolcadik helyen álló BFC most a tizedik Sárvár ellen javíthat.

Földesi Károly: – Csepelen azzal szembesültünk, amire készültünk, de nem gondoltam, hogy a hazaiak meg tudják félemlíteni fiataljainkat. A 10. percben például kiverték Nabil (Nabil Switzer - a szerk.) első fogát. Hiányzott egy olyan rutinos ember a csapatból, aki ilyen helyzetben vezér tud lenni (a csapatkapitány Szabó Levente eltiltását töltötte - a szerk.). Kicsit megijedt a csapat, s vereség lett vége, de ezen már túl kell tennünk magunkat. A Sárvár jól szervezett ellenfél, de mi mindenképpen nyerni szeretnénk.

(Kezdés: szombat, 15.00)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!