Sport

2017.05.11. 14:43

Kevés találat volt a női focimeccseken

MEGYEI KÖRKÉP - Egygólos vereséget szenvedett a BFC a női labdarúgó NB II legutóbbi körében. A megyei bajnokságban nem potyogtak a találatok.

Horváth Gábor

BFC-ZTE FC0:1 (0:1)

Balatonfüred. V.: Hegyi. Gólszerző: Sümeghy (10.).

A találkozó rangadó volt, a két alakulatot mindössze egy pont választotta el egymástól. A vendégek egy korai góllal kivívták a sikert. Még két forduló van hátra a szezonból, az utolsó előtti, 11. helyen álló Füred legközelebb a Pécs otthonában lép pályára.

A megyei bajnokságban: Veszprém FC-Devecser 0:0. Veszprém. V.: Piri.Jugovits Péter, a VFC edzője: - Nem voltunk köny-nyű helyzetben, sok volt a hiányzó, mégis úgy gondolom, nyernünk kellett volna.

A játék képe alapján viszont reá-lis a gól nélküli döntetlen.

NLC Ajka-Bakonynána SK 1:0 (1:0)

Ajka. V.: Lovasi. G.: Korcsmáros (20).

TVSE-Honvéd-Csabrendek 0:0. Tapolca. V.: Takács. Küzdelmes, de sportszerű mérkőzés.Jók: mindenki, Szalai K. a mezőny legjobbja, ill. mindenki.

Fellenbeck Mihály, a Tapolca edzője: - Végre korrekt, színvonalas játékvezetés. Pontot szereztünk, de tény, a vendégcsapatnak több lehetősége volt, mint nekünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!