Sport

2015.03.16. 18:14

Kazincbarcika–Sümegi RE: Kicsit csalóka az eredmény

Nagyot küzdött a Sümeg, s kicsit csalóka is az eredmény, mindenesetre a Kazincbarcika vezet a három nyert mérkőzésig tartó párharcban a négy közé jutásért a férfi röplabda NB I-ben.

B. Virág Rita

Kazincbarcika–Sümegi RE 3:0 (23, 12, 15)
Kazincbarcika, 200 néző. Sümegi RE: Dolgos, Kaposi, Soós, Lesznyik, Lakics, Varga. Csere: Madár, Récsei (liberók), Szabó G. Edző: Markó Gábor.

Bátran, harcosan kezdett a Sümeg és ennek köszönhetően nem tudta leszakítani a házigazda. Húsz pont fölé érve pedig két hatalmas ziccerük is volt a vendégeknek a játszma befejezésére, végül azonban pici pontatlanságok miatt ez nem sikerült. A második felvonásban 8:6-ra még a Sümeg vezetett, majd remek szervákkal és szép pontokkal 16:8.ra fordított a Barcika. Innen pedig már be is húzta a szettet. A harmadik felvonásban mindent egy lapra feltéve rohamazott a Sümeg, de a hazaiak lendületét már nem tudta megtörni. Folytatás szerdán Sümegen 16 órától.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!