Sport

2014.10.19. 11:35

Judoérmek a fővárosból

Érmekkel tértek haza az U23-as és a diák A-korcsoportos országos judobajnokságról a Domonkos László Veszprém JSE judósai.

Polgár Tibor

Budapesten, az UTE Megyeri úti termében rendezték meg az U23-as és a diák A-korcsoportos országos judobajnokságot.

A Domonkos László Veszprém JSE judósai közül az idősebbeknél Horváth Dorottya remek teljesítménnyel bronzérmet szerzett, míg a diák A-korcsoportban Lőrincze Ditta a dobogó második fokára állhatott fel.

A diák A-korcsoportban Gazda Patrik is dicséretesen harcolt, az ötödik lett, Hergovics Soma és Répási Áron pedig szép küzdelmek után sajnos helyezetlenül zárt.

A fővárosban nemcsak egyéni, hanem csapatverseny is zajlott A régió fiúcsapata az előkelő harmadik helyen végzett, míg a lány csapat ezüstérmet szerzett. Mindkét társaság jó eredményében a veszprémi judokák is tevékenyen részt vállaltak.

- Voltak szép győzelmek és elkerülhető vereségek is. Úgy gondolom, mindkettőből mielőbb tanulni kell, és haladni tovább, nagyobb tempóban - értékelte a versenyt Károlyi Gábor, a Domonkos László Veszprém JSE edzője.

A veszprémiek szezonja ezzel még nem ért véget, fontos megméretések is vannak a programjaikban, több országos viadal.

 

Címkék#judo

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!