Sport

2014.02.18. 11:40

A pápai kosarasok ki akarják javítani a hibát

Az NBI/B-s kosárlabda bajnokság Nyugati csoportjában szerdán pótolja egyik korábban elmaradt mérkőzését a Motax Concordia KC Pápa csapata.

Novothny Ottó

A pápaiak kisebb meglepetésre kikaptak a hétvégén a gyengébbik (nyolcadikok a listán) soproni társulattól.

Szerdán 18.30 órakor viszont a tabella hatodik helyén álló együttest látja vendégül a jelenlegi bronzérmes.

– Természetesen javítani szeretnénk – kezdte Vajda Balázs a PKC játékos-edzője. – Idegenben is nyertünk ellenük, igaz ott nagyszerűen teljesítettünk. Ha ma este ugyanúgy játszunk, akkor nem okozhat gondot riválisunk legyőzése. Természetesen nem vagyunk boldogok a pénteki vereség miatt, de az jó hír, hogy a védekezésünkkel nem volt gond. Egyértelműen támadásban kell javulnunk, ahhoz, hogy begyűjtsük a győzelmet. Harmadik helyen állunk, mindenképpen szeretnénk megőrizni ezt a helyzetünket az alapszakasz végéig. Ezen kívül van még két elmaradt mérkőzésünk, a Bonyhád és az MTK ellen, előbbit éppen vasárnap pótoljuk majd.

A Motax Concordia Sopronban 82:70-re nyert, a vendégeknél Keresztes 18, Ács 17, Henrik 16 pontot dobott. A hazaiaknál Molnár volt a legeredményesebb, 17 pontot szerzett. A pápaiak középtávolról 78 százalékban voltak sikeresek, míg a büntetőket 88 százalékosan értékesítették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!