Sport

2014.12.23. 10:20

Izgalmas teremtorna meglepetésekkel

Alsóörs - Volt és aktív NB I-es játékosok részvételével rendeznek teremlabdarúgótornát az év utolsó hétvégéjén. Harminc csapat, izgalmak, meglepetések, különdíjak, tombola.

Horváth Gábor

A megyei sportrajongók számára egyáltalán nem ismeretlen a Szilveszter-kupa, amely immáron nyolcadik alkalommal (az első hat verseny Zircen volt, tavaly óta az alsóörsi sportcsarnok a helyszín) kínál remek programot a résztvevők és a nézők számára egyaránt.

A torna idén is számos érdekességgel kecsegtet. Schmidmajer Árpád főszervezőtől megtudtuk, idén rekordszámú nevezés érkezett, 30 (!) csapat áll rajtra készen. A mezőnyben a Veszprém megyeiek mellett vannak budapesti, győri, szombathelyi és celldömölki alakulatok is. Több volt és aktív NB I-es játékos, valamint számos fiatal tehetség is pályára lép a kétnapos viadalon.

A népszerű tornának tavaly óta Alsóörs ad otthont
Fotó: Penovác Károly

A torna december 27-én, szombaton reggel nyolc órakor kezdődik, aznap hat csoport küzdelmeit bonyolítják le. Vasárnap délelőtt kilenc órától a hetedik csoport csapatai szerepelnek, majd elkezdődik az egyenes kieséses szakasz a legjobb 16 alakulattal.

Az eredményhirdetést előreláthatólag 19 órakor tartják.

A viadalon több különdíj is gazdára talál, lesz tombola és a szervezők más meglepetéssel is készülnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!