Sport

2017.08.11. 19:16

Indul a megyei fociidény

MEGYEI KÖRKÉP Az MTD Hungária megye I-es labdarúgó-bajnokság mellett a hétvégén két megyei harmadosztályú csoportban is elkezdődik a 2017/2018-as szezon.

Horváth Gábor

A megye I-es rajttal a héten több részletben foglalkoztunk, s megállapítottuk: izgalmas pontvadászat vár a mezőnyre.

Ezzel egyetemben már az első forduló is érdekesnek ígérkezik. A bajnokaspiráns, tavalyi ezüstérmes Balatonfüredi FC a bronzérmet szerző FAK-ot fogadja például, az Úrkút-Kristály-párharc pedig igazi derbinek számít.

Az első forduló párosításai, szombat, 17.00: Peremarton-Devecser, Balatonfüred- Fűzfői AK, Úrkút-Ajka Kristály. Vasárnap, 17.00: Balatonalmádi-Sümeg, Ugod-Péti MTE, Zirc-Dudar-Tihany, Magyarpolány-Gyulafirátót, Csetény-Várpalota.

A megyei harmadik vonalban a keleti és a déli csoportban indul most a pontvadászat.

Az első kör programja, keleti csoport, szombat, 17.00: Várpalota II-Bakonybél, Felsőörs-Alsóörs, Balatonalmádi II-Jásd-Csetény.

Vasárnap, 17.00: Eplény- Olaszfalu, Nagyesztergár- Pécsely, Peremarton II-Bakonynána, Balatonszőlős- Márkó.

Déli csoport, vasárnap, 17.00: Nemesvita-Zánka, Balatonederics-Tapolcai Öreg-fiúk, Káptalantóti-Lesenceistvánd-Uzsa, Diszel-Nemesgulács-Kisapáti, Balatonszepezd-Dö-Me SE, Monostorapáti-Szigliget.

A Balatonakali-Révfülöp mérkőzést február 17-én játsszák.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!