Sport

2009.08.06. 14:19

Hivatalos: Huntelaar az AC Milané

Milánó, Madrid - Megállapodásra jutott egymással a Real Madrid és az AC Milan, így biztossá vált, hogy az olasz élcsapat labdarúgója lesz a holland válogatott Klaas-Jan Huntelaar.

MTI

A gólerős, bár a spanyol királyi gárdában ottléte nyolc hónapja alatt felettébb kevés játéklehetőséget kapott támadóért 15 millió euró körüli összeget fizet a lombard klub. 

A milánóiak hivatalos honlapja közölte: a támadó pénteken esik át az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatokon, és alá is írja szerződését, amely 2013. június 30-ig szól majd.
    
Huntelaar, aki a jövő héten lesz 26 esztendős, januárban 20 millió euróért került a blancókhoz az Ajax Amsterdamtól, az új vezetőedző, Manuel Pellegrini azonban őt nem "tervezte be" az újjáalakuló fővárosi csapatba. 

A Real először a Stuttgartnak akarta eladni 18 millióért, a holland azonban nem akart a Bundesligába menni, így a német vonal "megszakadt".

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!