Sport

2015.03.26. 16:58

Helytálltak a pápai harcosok

Pápa - Öt érmet, köztük egy aranyat, valamint két-két ezüstöt és bronzot szereztek a Fighting Force SE versenyzői a X. Nyílt Nemzetközi Harcművészeti Bajnokságon.

Polgár Tibor

A megmérettetést Esztergomban, az Esztergom-kertvárosi Kempo Karate Klub szervezésében rendezték meg. Érdekesség, hogy az esemény fővédnöke az Esztergomi Sportbizottság részéről Erőss Gábor FIFA-játékvezető volt. A X. Nyílt Nemzetközi Harcművészeti Bajnokságon 22 klub 161 versenyzője lépett tatamira, illetve ringbe. A harcosok küzdelem, formagyakorlat és önvédelem kategóriában mérték össze tudásukat – tájékoztatta a Naplót Kasza László, a pápai Fighting Force SE vezetője, edzője. Megtudtuk tőle, klubja hét kezdőszintű versenyzővel indult a bajnokságon.  

Kasza László (középen) és tanítványai
Fotó: Fighting Force SE

– Tanítványaim derekasan helytálltak a képzett, rutinos, és láthatóan anyagiakban sem szűkölködő válogatott ellenfelekkel szemben. Összesen egy aranyat, illetve két-két ezüstöt és bronzot szereztünk – fogalmazott Kasza László.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!