Sport

2017.05.12. 14:40

Hárman is odaérhetnek a csúcsra

MEGYEI KÖRKÉP - Újabb nehéz feladat előtt áll a listavezető ŐSI PSK az MTD Hungária labdarúgó megyei II. osztályban, amely a bronzért harcoló Tótvázsony ellen lép pályára.

Bényi Kálmán

Herendi PSK (9.)-Peremarton SCB (5.): A múlt héten mindkét alakulat vesztesen hagyta el a pályát, ami utóbbiaknak fájhatott jobban, hiszen zsinórban kilenc megszerzett siker után kaptak ki. A peremartoniak nem vehetik félvállról a találkozót, amennyiben újabb győzelmi szériát szeretnének kezdeni.

Nemesszalók (14.)-Szentantalfa (2.): Az Antalfa tovább tapad a listavezetőre, míg a nemesszalókiak tapolcai vendégjátéka botrányosra sikeredett. (A félidei 10:0-ás hazai vezetés után, a nemesszalókiak sérülésekre hivatkozva nem jöttek ki a második etapra, így a játékvezető félbeszakította a mérkőzést.) Csak remélni tudjuk, hogy a győzelemre jóval esélyesebb Antalfa elleni mérkőzés mindkét félidejében láthatják kedvenceiket a hazai drukkerek.

Vaszar SE (16.)-Tapolca (8.): A vendéglátók az utóbbi két fordulóban megtáltosodtak. De nem lesz könnyű dolguk a fiatal tapolcaiak ellen, akik három vereségüket szeretnék kozmetikázni.

A Peremarton Herenden vendégeskedik a hétvégén
Fotó: Stiger Ádám

Sümeg VSE (3.)-B.kenese SC (12.): A Sümeg még odaérhet az első helyre. A hátrány mindössze három pont. Újabb botlásra azonban már nincsen lehetősége.

Csopak SC (6.)-T.dörögd SE (11.): A csopakiak tavaszi szezonja, az állandósult létszámgondok miatt, nem úgy sikerült, ahogyan azt eltervezték. A dobogó már messze került tőlük. Hazai pályán ők számítanak a derbi favoritjainak, bár a Dörögd képes lehet egy idegenbeli pontszerzésre.

Ősi PSK (1.)-Tótvázsony SE (4.): Már csak négy ellenfelet kell legyőznie az Ősi alakulatának, hogy a dobogó tetejére állhasson. A derbin kulcsfontosságú lesz, hogy a hazaiak miként tudják, majd semlegesíteni a tótvázsonyi gólkirály jelölt Horváth Gábort.

B.tomaji SE (7.)-Csabrendek FC (13.): A hazaiak veretes hajrával még javíthatnak jelenlegi pozíciójukon. Az idegenben nem igazán vitézkedő Csabrendek ideális ellenfél lehet.

Nemesvámos (15.)-Pápateszéri SE (10.): Az eddig megszerzett pontjai zömét hazai pályán zsebelte be a Nemesvámos, és elnézve a Pápateszér idegenbeli mérlegét (28-ból csak 6-ot szereztek vendégként) a hazaiaknak minden esélyük megvan rá, hogy tovább gyarapítsák pontjaikat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!