Sport

2017.02.10. 13:53

Gyilkos hatvan perc vár rájuk

Balatonfüred - A középmezőny úgy feltorlódott, mint Tiszán a jég. Most nem is a jó játék a fontos, hanem az, hogy nyerjünk.

Horváth Gábor

Ezt Csoknyai István, a Balatonfüredi KSE szakvezetője mondta lapunknak.

Az NB I-es kézilabdacsapat múlt héten a Komló elleni kupameccsel kezdte az évet, szombaton pedig az Orosháza otthonában játszik bajnokit.

- Tipikus első meccs volt. A játékunkban akadt némi deficit, az edzések alapján azt gondoltam, előrébb tartunk - mondta el a 24:19-re megnyert kupatalálkozóról a vezetőedző, aki hozzátette: a héten a hiányosságok pótlásán dolgoztak, de az Orosháza ellen nem a jó játék, hanem a győzelem a legfontosabb. - Látjuk a tabellát, nagyon szoros a középmezőny, mindenkinek óriási szüksége van a pontokra. Idegenben bravúr, extra teljesítmény kell a sikerhez, biztos vagyok benne, hogy Orosházán gyilkos 60 perc vár ránk.

A BKSE (középen Zdolik Bence) elég gyengén muzsikált a Komló ellen, viszont továbbjutott Fotó: Balogh Ákos

A BKSE 15 ponttal az ötödik, az Orosháza 10 egységgel a 11. helyről várja az összecsapást, de Buday Dániel együttese két meccsel kevesebbet játszott.

A mérkőzés 18 órakor kezdődik, a fürediek már szombat reggel útnak indulnak, Orosházán ebédelnek, majd videózás és csendespihenő a program.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!