Sport

2014.10.26. 14:15

Gól és pont nélküli a Füred

Gyatra helyzetkihasználása miatt nem tudta hazai pályán otthon tartani a pontokat a Balatonfüredi FC NB III-as labdarúgó csapata a BKV ellen.

B. Virág Rita

Balatonfüred–BKV Előre 0:2 (0:0)
Balatonfüred, 100 néző. V.: Lapath. Balatonfüredi FC: Filipánics – Domján, Szöllőskei, Bognár, Szántó – Simon, Szabó, Kocsis, Balogh – Czafit, Keszei (Pass). Edző: Pető Tamás. BKV Előre: Bozsó – Kálmán, Babos, Varga (Schmidt), Mayer – Huller, Marczinka, Miklósvári (Nyárasdi), Merczel – Juhász, Papp (Major). Edző: Soós Imre.
Gólszerző: Babos 49., 70. percben.

A hűvös időben lendületesen kezdtek a csapatok, az első félidő nagy harcot, férfias játékot hozott, de a kapuk csak nagy ritkán forogtak veszélyben.

Szünet után sajnos hamar vezetést szerzett a vendégcsapat: a 49.percben a hazai védők ügyetlenkedése után szabadrúgáshoz jutott a BKV. Babos 17 méterről a rövid felső sarokba csavart, 0:1.

A 70.percben a tétovázó védők között Babos keresztbe vezette a labdát , majd 18 méterről a jobb felső sarokba lőtt, 0:2.

A játék képe alapján két egyforma erősségű csapat találkozóját Babos két villanása döntötte el. Régi igazság: szerzett gól nélkül nem lehet mérkőzést nyerni.

Pető Tamás: – Tipikus egygólos mérkőzésen, mi kettőt kaptunk, a helyzetek kihasználása pedig továbbra is komoly problémát jelent számunkra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!