Sport

2017.05.19. 08:41

Futsaldöntőt vívnak az almádi focipalánták

Balatonalmádi - Országos döntőre készül a Balatonalmádi SE U-11-es labdarúgócsapata, amely futsalban mutathatja meg a legjobbak között tudását.

Horváth Gábor

Az együttes korcsoportjában megnyerte a megyei futsalbajnokságot, majd a Lipóton rendezett megmérettetésen is kivívta a továbbjutást. A BSE a Győri ETO-val együtt lépett tovább, megelőzve a Haladást és a Tatai AC-t. Az országos elődöntőben Győrben léptek pályára a balatonalmádi fiatalok, aki ezúttal sem vallottak szégyent, sőt. A viadalt az Újpest nyerte, és vele együtt (a házigazdát és a Mohácsot megelőzve) másodikként a Balaton-partiak is kvalifikálták magukat az országos négyes döntőbe.

A fiatalok a megyei bajnokság megnyerését követően két viadalon is kivívták a továbbjutást Fotó: Balatonalmádi SE

Az eredmény azért is kiemelkedő, mert a vetélytársak kifejezetten futsal szakágban versenyeznek, míg az almádiak csak a téli szezonban készülnek teremben, az év többi részében szabadban gyakorolnak. Az országos döntő Budapesten lesz a május 27-28-i hétvégén. A csapat tagjai: Szapáry Dániel, Lázár Mátyás, Ács Gergő, Beődi Bence, Kovács Zsombor, Horváth Milán, Blazsúr Bertalan. Bécsy Bendegúz, Nagy Zsombor, Buda Roland, Halász Levente.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!