Sport

2015.03.30. 18:43

Futsal: Csúnya vereségbe szaladtak bele a veszprémiek

Csúnya vereségbe szaladt bele hétfő este a veszprémi futsalcsapat a Haladás VSE otthonában.

Horváth Gábor

Az NB I rájátszásának második körében rendezett meccs 7:2-re végződött. A félidőben az 1. FCV vezetett 1:0-ra, a vendégek góljait Tatai József és Tar Tamás szerezték.

Fontos mérkőzésre utazott az 1. Futsal Club Veszprém Szombathelyre, ahol, még az alapszakaszban épp egy fontos derbit veszített el.

Most sem történt másként, pedig az összecsapás első gólját, a 14. percben Tatai József szerezte. Több találat nem is esett az első félidőben, a másodikban azonban igazi parádét láthatott a közönség. A hazaiak parádéztak, Tar a végén szépített.

Eredmény: Haladás-1. Futsal Club Veszprém 7:2 (0:1). Haladás: Tyukász – Gyurcsányi, Horváth, Hegyesi, Öreglaki. Csere: Borsi, Hajmási, Matyi, Németh, Vidák, Vlasics, Bíró, Rácz. Edző: Angulo Lopez. 1. FC Veszprém: Sárdi – Finta, Tatai, Boromisza G., Tar. Csere: Reveland, Bényi, Németh, Boromisza D., Vas, Gulyás, Bánfalvi. Edző: Madarász János.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!