Sport

2014.11.28. 17:40

Fontos mérkőzésre készül a Sümegi RE

A Sümegi RE az őszi szezon egyik legfontosabb találkozójára készül, amikor is szombaton a Dunaferrt fogadja.

Heffler Péter

A férfi röplabda bajnokság 11. fordulójában rendkívül fontos mérkőzés vár a hetedik helyezett Sümegi RE csapatára, mely szombaton 17:00-kor a tabella nyolcadik helyén álló Dunaferrt fogadja majd.

A hazaiak mestere úgy nyilatkozott, hogy az őszi szezon értékmérő, talán legfontosabb mérkőzése következik a hétvégén, ahol a múlt heti vereséget követően hazai közönség előtt kötelező lesz a javítás. Mint ismeretes a Sümegi RE a MAFC - BME otthonában kapott ki egy - az eredmény ellenére - szoros meccsen 3-0-ra a tavalyi bronzérmestől. - Hiányérzetem van ezzel a meccsel kapcsolatban, mert bár egy jó együttest kényszerítettünk szoros küzdelemre, mégse tudta mindenki kihozni magából a maximumot - kezdte Markó Gábor, a Sümegi RE vezetőedzője.

- A hétvégi, Dunaferr elleni mérkőzéstől azt várom, hogy ezúttal mindenki maximálisan ott lesz fejben, mert akkor otthon tudjuk tartani a három pontot - mondta még Markó Gábor, majd kiemelte, hogy vízválasztó a szombati meccs. - Ez az alapszakasz egyik legfontosabb mérkőzése, ami után lehet majd leülni és számvetést végezni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!