Sport

2014.07.06. 12:40

Folyamatosan emelkedő tenisz színvonal

Balatonalmádi - Esztendők óta hagyomány, hogy az almádi Őspark teniszpályái adnak otthont a korosztályos megyei teniszbajnokságnak. Az idén is itt csaptak össze a benevezők.

Novothny Ottó

Az idén harmincegy fiatal jelentkezett a házigazdáknál, a tíz korcsoportból hétben harcoltak a jobb helyezésekért az ifjú teniszezők. Igaz, volt olyan korosztály, ahol egy induló volt, ami persze nem csökkenti a klub érdemeit.

A megyei szövetség vezetői elmondták, hogy évről évre nő a jelentkezők száma, illetve ezzel párhuzamosan a mérkőzések színvonala is.

Megyebajnoki címet szereztek, aranyéremmel zártak: Morvai Anna (Balatonalmádi), Varju Lili Theodóra, Lázár Milán, Lázár Bence (utóbbi kettő Veszprém Ász), Kónya Ákos, Rothweil Dávid (balatonalmádiak), Pintér Máté (Balatonfűzfő).

A megyei korosztályos bajnokságon remek meccsek voltak (Archív: Penovác Károly)

Második helyen végeztek: Jámbor Ajsa, Tamás Barnabás (mindketten Veszprémi Rendőr SE), Hetyei Kristóf, Rácz Gergő (mindketten Veszprém Trófea), Pintér László (Balatonfűzfő).

Harmadik helyen fejezték be: Holl Zsófia, Kakuk Márton, Rózsa Dániel, Rózsa Ákos (valamennyien Veszprémi Rendőr SE), Zsetvai Ákos (Ász), Sági Tamás (Balatonalmádi).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!