Sport

2014.08.25. 10:45

Osváth Péter rali és Farnadi Ágnes folyamatos ralis versenyek és kihívások előtt áll

Osváth Péter rali pilóta és navigátora Farnadi Ágnes folyamatosan új kihívások elé állítják önmagukat, illetve csapatukat.

Novothny Ottó

A kettős a Baranya kupán a mecseki híres aszfaltcsíkon repesztett, ahol az abszolút értékelés előkelő ötödik helyén értek be a célba.

Az Osváth Péter-Farnadi Ágnes kettős a kassai futamra készül (Fotó: Osvath Racing)

Ezt követően érdekes feladat várt Farnadi Ágnesre. A Hungarian Baja tereprali Világ Kupán Lónyai Pálnak nem volt navigátora, így a füredi sportoló hölgyet kérte meg a pilóta, hogy legyen a segítségére. Így is történt, noha Osváth Péter párja elismerte, hogy borzasztó kemény és fizikálisan fárasztó futamon kellett közreműködnie. A Lónyai-Farnadi kettős végül a nemzetközi mezőnyben a kilencedik, a hazai számításban a negyedik helyen végzett.

Ezt követően viszont a kormányhoz ült Farnadi, aki Oberling Krisztiánnal az oldalán Fehérvárcsurgó környékén. Autójukat a hetvenegy benevezett gépből a huszonnyolcadik helyen hozták be a célba

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!