Sport

2015.02.24. 14:39

Ezüstérmeket hoztak haza a fiatal birkózók

Tatabányán rendezték meg az Északnyugat-Magyarország területi diák és serdülő kötöttfogású birkózóbajnokságot, melyen Veszprém megye is képviseltette magát.

Polgár Tibor

A Veszprémi Dózsa SK két sportolót nevezett a területi versenyre. 46 kilogrammban Krepsz Kevin a második helyen végzett, a döntőben dorogi ellenfele jobbnak bizonyult nála. Krebsz Martin a plusz 100 kilogrammosok mezőnyében indult, és remek birkózással a döntőig menetelt, ahol vitatható körülmények mellett be kellett érnie a második hellyel. Krebsz tatabányai ellenfelét két vállra fektette, azonban a bíró felállította a feleket – számolt be a Naplónak a területi bajnokságról Faragó Zsolt, a Veszprémi Dózsa SK elnöke.

Krebsz Martin és Krepsz Kevin remek teljesítménnyel egyaránt ezüstérmet szerzett a területi kötöttfogású birkózóbajnokságon (Fotó: Veszprémi Dózsa SK)

– Örülünk Kevin és Martin második helyének is, mindketten sokat készültek a versenyre. Meggyőződésem, hogy Martin betusolta ellenfelét, és neki kellett volna nyernie. Ugyanakkor bízom benne, hogy ez a mérkőzés még jobban megerősíti hitét és győzni akarását – fogalmazott Faragó Zsolt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!