Sport

2014.12.21. 16:56

Értékes sümegi pontok

Szolnok – Magabiztos győzelmével megerősítette hatodik helyét a tabellán a Sümegi RE NB I-es férfi röplabda együttese.

B. Virág Rita

Szolnok-Sümeg

1:3 (25, -24, -15, -16)

Szolnok, 150 néző. Sümegi RE: Schildkraut, Lakics, Varga, Lesznyik, Kaposi, Soós. Csere: Récsei (liberó), Madár, Nagy P., Szabó. Edző: Markó Gábor.

Fordulatos, izgalmas első két szettet produkáltak a csapatok. Az elsőnek a végét a Sümeg rontotta el szettlabdáról (23:24), a másodikat pedig a Szolnok 19:14-es állásról. Itt aztán 20:20-as állásnál jó szervákkal, blokkokkal fordított a Sümeg.

A folytatásban 1:1-es állásról újra indult minden. Viszont ettől kezdve már a vendégek akarata érvényesült, a Sümeg a játék minden elemében felülmúlta ellenfelét. Pontos, precíz támadásokkal, ügyes védekezéssel a Markó-tanítványok felőrölték ellenfelüket és biztosan szerezték meg a győzelmet.

Összességében megérdemelt sümegi siker született. Idegenből igazán értékes pontokkal térhetett haza a SRE.

Markó Gábor:  - Sajnálom az elvesztett első játszmát, de az utána következők kárpótoltak bennünket. Nagyon fontos három pontot szereztünk. A tabellán így megerősítettük helyünket a hatodik helyen, ami két hellyel jobb, mint tavaly ilyenkor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!