Sport

2014.11.19. 11:25

Eredményes veszprémi judokák

A Veszprém Judo SE versenyzői az elmúlt időszakban rangos versenyeken vettek részt, melyeken több éremmel gazdagodtak.

Polgár Tibor

A Budapest-bajnokságon Gazda Patrik, Hajdú Balázs és Hergovics Soma képviselte az egyesületet. Balázs arany-, Patrik pedig ezüstérmes lett, Somának sajnos nem sikerült felállnia a dobogóra – tájékoztatott Horváth László, a Veszprém Judo SE elnöke.

A Galántán megrendezett Szlovák Open elnevezésű nemzetközi versenyen Gazda Patrik, Jászvári András, Jászvári Erik, valamint Répási Áron mérettette meg magát. András nagyszerű versenyzéssel négy mérkőzéséből hármat megnyert, csak a későbbi győztestől kapott ki, így bronzérmes lett. Patrik kiváló teljesítménnyel, mindhárom mérkőzését ipponnal nyerve aranyérmet szerzett.

Fotó: Veszprém Judo SE

Erik és Áron a nagy létszámú súlycsoportjukban nem tudtak eljutni a dobogóig. A bajai országos judobajnokságon két veszprémi versenyző lépett tatamira. Hajdu Balázs súlycsoportjában második lett, míg Kékesi Szabolcsnak ez a verseny most nem sikerült. A judokákkal edzőjük, Károlyi Gábor többé-kevésbé elégedett volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!