Sport

2014.10.26. 18:05

Eredményes veszprémi cselgáncsozók

Újabb eredményes versenyeket tudhatnak a hátuk mögött az utóbbi időben több megmérettetésen is sikeresen szereplő Domonkos László Veszprém Judo SE sportolói.

Polgár Tibor

Horváth Réka a tatabányai diák B országos bajnokságon remek teljesítményt nyújtva sorra legyőzte ellenfeleit, és egészen a döntőig menetelt. Itt vetélytársa jobbnak bizonyult nála, de a fiatal veszprémi cselgáncsozó minden elismerést megérdemel az ezüstéremért is.
A klub egy másik versenyzője, Hajdu Balázs egy rangos horvátországi nemzetközi versenyen mérettette meg magát Eszéken, ahol ő is a kiváló eredménynek számító második helyet szerezte meg.

Horváth Réka és Csernoviczki Éva olimpiai bronzérmes judós (Fotó: Veszprém Judo SE)

A koroncói Tutti kupán utánpótlás-versenyt rendeztek, amin a veszprémi judósok szép számban képviselték klubjukat és városukat. Itt első helyen végzett Frantal Nándor, Gazda Patrik, Jászvári Erik, Németh Bulcsú, valamint Segesdi Zoé. Gazdag Patrik a serdülő korosztályban is elindult, ahol ezüstérmes lett. Bronzérem jutott Segesdi Nikének és Jászvári Andrásnak. Edzőjük méltán lehetett elégedett valamennyi tanítványával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!