Sport

2017.04.24. 12:21

Előzött a Szentantalfa a rangadók fordulójában

VESZPRÉM - Hatalmas küzdelmeket tartogatott az MTD Hungária megye II-es futballbajnokság 24. fordulója. A Herend saját pályáján tréfálta meg az éllovast, a Szentantalfa vette át a vezetést.

Horváth Gábor

Tapolca-Szentantalfa

1:3 (0:1)

Tapolca, 100 néző. Jv.: Gáspár A. Tapolca: Schmidhoffer - Kulman, Hadnagy, Ladányi (Bardon), Berki, Horváth Á., Kiss B., Szabó B. (Szám), Pölczmann, Dobján, Vers (Horváth N.).

Szentantalfa NVSE: Oláh - Borda, Dombi, Szigeti, Molnár E., Csillag, Molnár K., Nagy Zs., Lele, Varga P. (Tóth D.), Borbély (Szarka).

Gólszerzők: Kiss B., ill. Molnár K. (2), Molnár E.

Érdekes gólok mérkőzése. A játékvezetőknél, végig a mérkőzésen, a vendégcsapat játékosai élvezték a hazai pálya előnyét.

Jók: Kulman, Ladányi, Vers, ill. Szigeti, Molnár K., Molnár E.

Tudósított: Frang László.

Taliándörögd-Vaszar SE

3:1 (0:0)

Taliándörögd. Jv.: Baranyai T. Taliándörögd SE: Kondrák - Kóródi, Hoffner, Szalai P. (Varga B.), Szőrös (Egyed), Vers N. (Szabó D.), Fiszter, Szalai R. (Czupor), Nagy Gy., Kocsis, Mészáros.

Vaszar SE: Hetyei - Zanati, Nagy Zs., Bánhalmi, Füredi, Sári, Császár, Szakács, Kovács B., Mayer, Vágenhoffer.

Gólszerzők: Szalai R. (2), Kóródi, ill. Vágenhoffer.

PSE-Nemesszalók

8:0 (5:0)

Pápateszér, 100 néző. Jv.: Szabó L. Pápateszéri SE: Soós - Völfinger R. (Lisztes J.), Szalóky, Eigner, Kiss T., Lisztes Zs., Varga T., Szalay, Tóth A., Lukács (Márkus), Birkás.

Egyetértés SE Nemesszalók: Ágoston I. - Lőrincz, Németh G., Sántha, Bálint, Nagy J., Varga M., Talabér T., Szalay, Horváth M., Mező (Talabér B.).

Gólszerzők: Tóth A. (4), Varga T. (2), Völfinger R., Eigner.

A hazai együttes folyamatos nyomás alatt tartotta a vendégcsapatot és már az első félidőben 5:0-ás előnyre tett szert.

A második játékrészben a hazaiak ugyanolyan fölényben játszottak és újabb három gólt szereztek.

Jók: mindenki, illetve senki.

Tudósított: Szalay Ferenc.

BSC-Peremarton

0:3 (0:1)

Balatonkenese. Jv.: Molnár I. Balatonkenese SC: Gondán (Farkas) - Polgár, Horák (Nagy G.), Takács D., Kiskó (Hatos), Pacsuta, Stein (Hegyi), Szalai, Molnár B., Jónás, Takács P.

Peremarton SC Berhida: Bereczky - Szabó B., Fülöp D. (Gráczer), Varga R., Dufek, András N. (Hardi), Szabó A. (Jónás), András Sz., Csejtei (András Zs.), Szabó Z., Barthalos (Fülöp T.).

Gólszerzők: Csejtei, András N., Szabó A.

Kiállítva: Takács D. (85.), Takács P. (85.).

A csopakiak (piros mez) egyik legnagyobb vetélytársukat győzték le idegenben
Fotó: Penovác Károly

BSE-Csopak SC

1:2 (1:0)

Badacsonytomaj, Pintér Károly Sportpálya, 120 néző. Jv.: Pilinger K. Badacsonytomaji SE-Bonvino: Szombathelyi D. - Csik, Göntér, Tombor, Csík, Kiss G., Kiss J., Kiss M., Molnár G., Torda, Szombathelyi F. (Horváth A.).

Csopak SC: Horváth L. - Cser, Pap (Tar), Füle, Magyar (Szente), Farkas K. (Papp A.), Tislér, Csóri, Gelencsér, Szekeres, Dudás.

Gólszerzők: Molnár G., ill. Tar, Füle.

A kezdeti tapogatózó játék után a hazai csapat magához ragadta a kezdeményezést és több helyzetet is kidolgozott, de vagy Horváth kapus védett szerencsével, vagy a támadók hibázták el a lehetőségeket. A 35. percben bal oldali beadás után Molnár G. lövése kissé lecsúszott, de így pont utat talált a hálóba. Fordulás után is a hazai csapat uralta a mérkőzést, de a kihagyott helyzetek után egy előre vágott labda átpattant két védő fölött, Füle A. élt a kínálkozó lehetőséggel. A gól megfogta a vendéglátó csapatot, de így is volt lehetősége eldönteni a mérkőzést, amit végül a csereként beálló Tar B. tett meg, csak éppen a Csopak javára. A hátrányba került hazai csapat mindent egy lapra tett fel, kontrákból azonban a vendégek veszélyeztettek, Szombathelyi D. két alkalommal is bravúrral védett. Sportszerű mérkőzésen jó játékvezetés mellett a Badacsonytomaj gyenge helyzetkihasználása miatt ajándékozott három pontot a szerencsésebb Csopaknak.

Jók: Kiss J., Molnár G., Csik, ill. Horváth L., Dudás, Tar.

Tudósított: Lukács László.

Csabrendek-Nemesvámos

6:2 (2:1)

Csabrendek. Jv.: Rosta T. Csabrendek FC: Szente - Mezei, Szerencse, Bors, Bartha, Kovács M., Auer, Pleiveisz, Busa (Pupos), Pap (Csendes), Róth (Takács).

Nemesvámosi LSE: Gárgyán - Tóth A., Cser, Vass, Petrovszki, Németh A., Kardos, Dudás, Grósz, Weibel, Vida.

Gólszerzők: Bartha (3), Auer, Busa, Pap, ill. Weibel (2).

Tótvázsony-Sümeg VSE

2:3 (1:1)

Tótvázsony, 250 néző. Jv.: Horváth P. Tótvázsony SE: Balogh I. - Horváth A. (Pék), Marton, Balogh R., Steierlein, Regenye, Horváth G., Balogh Zs., Balogh T., Deák, Báder (Zabó).

Sümeg VSE: Kovács R. - Hegedűs, Kiss L., Makkos (Vastag), Reicz, Falusi, Schönberger, Markó, Papp L. (Csordás), Márkus, Ivanics (Bencze).

Gólszerzők: Balogh Zs., Horváth G., ill. Márkus (2), Kiss L.

Kiállítva: Horváth G. (90.).

A hazaiak Horváth G. góljával hamar vezetést szereztek, de a játékvezető jóvoltából egyenlítettek a vendégek. Ezt követően nagy taktikai párharc folyt a pályán. A második sümegi találatot óriási vedelmi hiba előzte meg. A Tótvázsony nem adta fel, Balogh Zs. szabadrúgásból gyönyörűen helyezett a hosszú sarokba. Nem sokkal később Márkus durva belépője sárga lapot ért volna, de a játékvezető másképp gondolta, elmaradt a kiállítás (a játékosnak volt már sárgája,). Épp Márkus szerezte a győztes gólt a meccs hajrájában. Összeségeben a téves játékvezetői ítéleteknek köszönhetően a tótvázsonyi csapat érdemtelen vereseget szenvedett.

Jók: mindenki, ill. Hegedűs, Falusi, Reicz, Makkos.

Tudósított: Molnár Gyula.

Ősi PSK-Herendi PSK

2:2 (2:0)

Ősi, 150 néző. Jv.: Ákos D. Ősi PSK: Simonyai - Gézárt, Szöllősi, Tolner T., Sebestyén, Kovács K., Bíró, Steigler, Rauch, Balogh, Tolner A.

Herendi Porcelán SK: Suri - Illésfalvi (Nagy M.), Magasházi, Albrecht, Giron, Sóskuthy Z. (Marosi), Csapai (Bachstetter), Králl, Meleg, Teimayer, Sóskuthy B.

Gólszerzők: Bíró (2), ill. Albrecht, Bachstetter.

A hazai csapat gyorsan megszerezte a vezetést és uralta a mérkőzést. Az első félidőben egy távoli lövéssel sikerült megduplázni az előnyt. A fordulást követően még az ősiek alakítottak ki komolyabb helyzeteket, de gólt nem sikerült szerezniük. Amit később bánhattak is, mert a Herend játékosai még nem adták fel. Negyed órával a vége előtt szépítettek, majd nem sokkal a lefújás előtt ki is egyenlítettek.

Jók: Bíró, Szöllősi, ill. Marosi, Bachstetter.

Tudósított: Balogh Ádám.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!