Sport

2014.08.31. 13:35

Egy pontot tartottak otthon a Dorog ellen

A labdarúgó NB III, nyugati csoportjának harmadik fordulójában ismét egyetlen pontot tudott begyűjteni a Veszprém hazai pályán.

Novothny Ottó

Veszprém-Dorog 0:0
Veszprém, 200 néző. V.: Németh.
VFC: Kádár – Venczel, Garai, Császár, Kuti – Zsély (Udvardi 86.), Nagy, Baldauf (Weibel 70.) – Pavlitzky (Bolla 75.), Burcsik, Skriba. Edző: Simon Attila. Dorog: Grósz – Fekecs, Berkó, Koronczai, Fürjes – Hauser, Nagyházi, Szedlár – Skita (Máruska 64.), Perovic (Vigh 46.), Sitku. Edző: Németh Szabolcs.

A még hibátlan vendégek azonnal igyekeztek nyomás alá helyezni a hazaiak kapuját, de a Veszprém FC szervezetten védekezett. Sőt ritka kontráival zavarba is hozták ellenfelüket. Olyannyira, hogy a 38. percben Pavlitzky lépett ki a védők, közül elpörgette a labdát Grósz mellett, ám a bal kapufáról a mezőnybe pattant vissza a játékszer.

Nem született egyetlen gól sem a hibátlan Dorog ellen (Fotó: Zwicker Tamás)

Fordulás után sem változott a játék képe, a Dorog sokat támadott, de Kádárnak kevés dolga akadt. A 76. percben Vigh teljesen egyedül vitte kapura a labdát, Kádár azonban hatalmas bravúrral védett.

A két csapat elsősorban mezőnyben vitézkedett, a kapukat alig-alig veszélyeztették, összességében igazságosnak mondható döntetlen született.

Simon Attila: – Úgy gondolom, kiegyensúlyozott meccsen igazságos eredmény született. Nem maradt rossz szájízem, elégedett vagyok csapatom teljesítményével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!