Sport

2017.06.02. 11:21

Dusebajev: Remélem, a Veszprémmel vívjuk a döntőt

Elsőként az újonc Vardar Szkopje játékosait faggathatták a sajtó képviselői.

B. Virág Rita

Raul Gonzalez, az évad legjobb edzőjének megválasztott szakvezető kifejtette, lehet, hogy csapatként nincs tapasztalatuk a Final Fourban, lehet, hogy rutintalanok az óriási felhajtás miatt, de olyan kiváló játékosok alkotják együttesüket, akik tudják kezelni ezt a helyzetet.

Fotó: Bényi Kálmán

Az esélyekről szólva elmondta, remek idényt futottak, így aztán joggal bizakodhatnak.

Alex Dusebajev, a macedónok jobbátlövője utolsó szezonjában szeretne emlékezeteset alkotni a Vardarban. (A spanyol játékos jövőre a lengyel Kielcébe igazol - a szerző.).

By Kuebi
= Armin Kübelbeck. In case of questions regarding usage of my work, please see here — after you have read the license below. - Own work, CC BY-SA 3.0

- Nem véletlenül vagyunk itt, bizonyítottuk tehetségünket az évad során többször is. Az utóbbi egy hónapban már a BL-elődöntőre fókuszáltunk. Alaposan feltérképeztük a Barcelonát, nemcsak egy-két játékosra készültünk, hanem a csapat egészét vettük górcső alá, ugyanis a katalánok alakulatát olyan kiválóságok alkotják, akik bármikor képesek eldönteni egy-egy mérkőzést - hangsúlyozta.

Alex Dusebajev hozzátette, a Veszprémet remek együttesnek tartja, gondoljunk csak arra, hogy zsinórban negyedszer harcolták ki a kölni részvételt.

- Remélem, mi is és a Veszprém sikerrel vívja meg az elődöntőt és akkor a döntőben, akárcsak a SEHA-fináléban, újra összemérhetjük erőnket.

 

Az előzményekről itt olvashat! >>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!