Sport

2015.01.31. 17:19

Döntetlen a tesztmeccsen – Négy próbajátékostól elköszönt a Lombard Pápa

Döntetlent játszott a Lombard Pápa labdarúgócsapata a Budapest Honvéd vendégeként szombaton délután. A két NB I-es alakulat felkészülési meccse 1-1-re végződött.

Polgár Tibor

A napsütéses, már-már tavaszias időben kezdődő találkozónak a Bozsik-stadion műfüves pályája adott otthont. A bakonyaljaiak a Szűcs – Venczel, Brankovic, Bogunovic, Juhász – Stieber, Mehmedagic, Leandro, Frizoni – Rujovic, Popin összetételű tizeneggyel álltak fel a kezdő sípszóhoz. A Lombard már a 12. percben megszerezte a vezetést a próbajátékon lévő Stieber András révén. A gólt követően a hazaiak igyekeztek dominálni, többször is veszélyeztették Szűcs kapuját, majd a 35. percben Prosser Dániel találatával kiegyenlítettek. A második félidőben is a Honvéd irányított, a kispestiek komoly helyzeteket dolgoztak ki, de az eredmény nem változott.

Lengyel Ferenc (középen, világoskék felsőben) tanítványai a Honvéddal ikszeltek, szerdán pedig ismét edzőmeccset játszanak (Fotó: Penovác Károly)

A pápaiaknál több próbázó is lehetőséget kapott a bizonyításra, azonban az edzőmeccs után Haris Mehmedagictól, Enes Rujovictól, Leandro Silva Lopeztől és Mateo Brankovictól elköszönt a szakmai stáb – az említette labdarúgók szerződtetését a mutatott teljesítményük alapján nem szorgalmazta Lengyel Ferenc vezetőedző. Ellenben Stieber, valamint a 20 esztendős ETO-csatár, Vankó Imre továbbra is Csizmadia Csabáékkal készül, továbbá a jövő héten egy brazil-olasz kettős állampolgárságú támadó, Weller Wilson Pereira érkezését is várják a Lombardnál. A 26 éves, 190 centiméter magas futballista legutóbb a Costa Rica-i élvonalban szereplő Cartaginés alkalmazásában állt. A Pápa február 4-én, szerdán 13 órától ismét edzőmérkőzést játszik: Lengyel Ferenc legénysége az NB II-es Sopron gárdáját fogadja a Perutz Stadionban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!