Sport

2013.06.18. 10:25

Dartozók díjkiosztó ünnepsége

Balatonszőlősön rendezték meg a megyei dartosok év végi díjkiosztó ünnepségét. Mindkét szakág helyezettjeit, szereplőit köszöntötték a megyei szövetség vezetői.

Novothny Ottó

Dobos Szilárd a megyei szervezet vezetője elmondta, hogy idén először bonyolították le a női felnőtt kategória versengését, illetve a férfiak két ligában is vetélkedhettek. A szakember elismerte, hogy a női mezőnyben egyelőre nem történt áttörés, de a férfiaknál bevált a két osztályos módszer. Mindettől függetlenül a megyei szövetség az idei versenykiírásban nem változtat, illetve azt reméli, hogy újabb izgalmas évad indulhat majd el.Érdekesség, hogy a második liga két legjobbja feljebb léphet (Tóth Norbert, Maser Szilárd, illetve Kovács Balázs, Zaka Sándor), míg az első osztály utolsó két helyezettje a következő bajnokságban a 2. kategóriában indulhat.

A megyei bajnokságban a férfiak két ligában versengtek és ez a kiírás jól bevált (Fotó: Penovác Károly)

 

A bajnokok: Kaufmann Krisztián, Tóth, Bakonyi Balázs, Kovács.

Végeredmény, steel I. osztály: 1. Kaufmann, 2. Bakonyi, 3. Lukács (valamennyien Zirc), 4. Zeitler (Győr), 5. Virág (Zirc). II. osztály: 1. Tóth (Balatonfüred), 2. Maser (Zirc), 3. Dobos (Balatonszőlős), 4. Kardos (Balatonfüred), 5. Csapó (Balatonszőlős).  Soft, I. osztály: 1. Bakonyi, 2. Lukács, 3. Tóth, 4. kardos, 5. Kocsis (Balatonszőlős). II. osztály: 1. Kovács (Sport DC), 2. Zaka (Balatonfüred), 3. Dobos Sz., 4. Molnár (Smile), 5. Kötél (Balatonfüred). 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!