Sport

2017.06.21. 13:25

Csak a legelszántabb tájfutók vállalkoztak a versenyre

Remek egyéni teljesítményének köszönhetően a dobogó legmagasabb fokára állhatott fel Komár Béláné, a Balatonalmádi Herkules SE versenyzője a közelmúltban megrendezett 2017. évi nyílt éjszakai országos tájfutóbajnokságon.

Bényi Kálmán

A Visegrád melletti Mogyoró-hegyen bonyolították le a sportág egyik legkeményebb megmérettetését, amelyen a férfiak számára 18-85, míg a nők számára 18-75 év között írtak ki kategóriákat.

A meredek hegyoldalakon nappali körülmények között is komoly kihívásnak számító pályákat tűztek ki a szervezők. A teljesítésre a sötét erdőben - fényforrásként mindössze egy fejlámpára utalva - csak a legelszántabb futók vállalkoztak. Kiemelkedő Veszprém megyei eredményt ezúttal a szenior hölgyek között Komár Béláné ért el. A Balatonalmádi Herkules SE versenyzője a 65 éves női korosztályban utasított mindenkit maga mögé, és ezzel országos bajnoki címet szerzett. A legfényesebb érem mellett további értékes bajnoki pontszerző helyek születtek az erőpróbán. Eredmények: N65A: 1. Komár Béláné (HER). N45A: 5. Németh Zsoltné (VHS). F65A: 5. Bacsó Attila (HER). F35A: 6. Tóth Attila (THT). F40A: 6. Molnár Zoltán (THT). F21E: 8. Molnár Attila (THT).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!