Sport

2014.12.16. 11:40

Baján zárja az évet a HOYA-Pannon Egyetem

Veszprém - A listavezető Bonyhádot is két vállra fektette a férfi kosárlabda NB I/B-ben a HOYA-Pannon Egyetem csütörtöki riválisa, a Bajai Bácska FKE.

B. Virág Rita

A veszprémiek hétközi rangadóval zárják a 2014-es esztendőt: Bajára látogatnak, ahol egyáltalán nem számíthatnak könnyű mérkőzésre.

A Duna-partiak ugyanis remek formát mutatnak, s bakonyiakhoz hasonlóan öt-hármas győzelmi mutatóval a táblázat negyedik helyét foglalják el.

- Jót tett a lelkünknek a Pápa elleni siker, visszatért egy-két játékosom önbizalma - magyarázta Petőfi Áron, a HOYA Pannon Egyetem szakvezetője. - A bajai meccs meglátásom szerint már nem lesz ilyen egyszerű, elég kellemetlen stílusú ellenféllel kell majd szembenéznünk. Minden csapatrészben erős alakulat az övék, bátran egy-egyeznek és távolról is jól dobnak. Fontos, hogy minél többen nyújtsanak jó egyéni teljesítményt. A védekezésünkkel az elmúlt hetekben elégedett lehettem, remélem, itt sikerül átmenteni a formánkat. Kelemen és Sipos játékára is számítok csütörtökön mondta el a fiatal tréner.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!