Sport

2014.09.16. 09:35

Az Újpest érkezik Ajkára

A heves esőzések miatt a hétvégén elmaradt bajnoki mérkőzésnek nem örülnek Ajkán, de a szerdai Ligakupa- találkozó ismét lehetőséget ad, hogy újra felvegye a ritmust a csapat.

B. Virág Rita

– Tudomásul vettük, hogy az időjárás közbeszólt. Egyáltalán nem örültünk neki, hiszen a heti ritmusunk megakadt, de a pálya egyáltalán nem volt alkalmas a játékra. Helyenként tócsában állt a víz, és szerintem a bosszúságunknál nagyobb károkat okoztunk volna, ha megrendezzük az összecsapást – mondta el Klement István, az FC Ajka szakvezetője.

A csapat szerdán folytatja szereplését a Ligakupában, ezúttal az élvonalbeli Újpest gárdáját látja vendégül.

– Számunkra egyáltalán nem teher a Ligakupa, hiszen a csapatjátékunkat éles helyzetekben tudjuk gyakorolni, finomítani. Ezenkívül ilyenkor a kevesebbet szereplők is szóhoz jutnak, ahogy a fiataljainkat is foglalkoztathatjuk. Igyekszünk mindhárom említett célnak megfelelni és a lehető legtöbbet kihozni magunkból NB I-es ellenfelünk ellen – összegzett a mester, aki hozzátette, ha az idő közbeszól, akkor műfüvön tartják meg a meccset.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!