Sport

2015.02.18. 13:45

Asztalitenisz: a junior korosztályú versenyen koedukált küzdelem zajlott

Lányok és fiúk együtt versenyeztek a Pannon Egyetem Kupa junior asztalitenisz-megmérettetésen. A bakonyjákói versenyző duplázott.

Horváth Gábor

A kupát a megyénkben élő és/vagy játszó asztaliteniszezőknek rendezték meg. Az egyéni és a páros számot egyaránt vegyes kategóriában bonyolították le, azaz lányok és fiúk egy csoportban versenyeztek.

A bakonyjákói Nyőgér József, aki a Pannon Egyetem hallgatója, duplázni tudott, mindkét számban a dobogó legfelső fokára állhatott.

Nyőgér József (balról a második) egyéniben és párosban is ünnepelhetett, a dobogó legmagasabb fokára állhatott fel (Fotó: Bélafiné Bakó Katalin)

Eredmények, páros: 1. Nyőgér József–Győrffy Tamás (Bakonyjákó), 2. Áldozó Bendegúz (Veszprémi Rendőr SE)–Limperger Panna (Veszprémi ESC), 3. Áldozó Borbála–Szöllősy Luca (VRSE) és Németh Benedek (VRSE)–Csizmadia Máté (Polgárdi). Egyes: 1. Nyőgér József, 2. Áldozó Bendegúz, 3. Limperger Panna és Németh Benedek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!