Sport

2015.02.24. 14:34

Aranyérmes thai-box versenyzők

Aranyéremmel tért haza megyénk két thai-box versenyzője a II. Paskovics István Emléktornáról, amely egyben a WAKF szövetség magyar bajnokságának 1. fordulója is volt.

Polgár Tibor

A Veszprémi Thai-box Egyesület irányítása alatt működik egy ajkai szakosztály is Körmendi Ferenc  és Szilágyi Arnold vezetésével. Az ajkai thai-box szakosztály képviseletében két versenyző, Szilágyi Arnold és Takács Zsolt vett részt a Zalaegerszegen megrendezett II. Paskovics István Emléktornán.

Takács Zsolt és Szilágyi Arnold eredményesen szerepelt a zalaegerszegi thai-box versenyen (Fotó: Körmendi Ferenc)

– Mínusz 64 kilogrammban Szilágyi Arnold a budapesti Kőbánya SC sportolójával mérkőzött, és egyhangú pontozással megnyerte a meccset. Ugyanígy aranyéremmel térhetett haza a plusz 94  kilogrammban kemény csatát vívó Takács Zsolt is, akinek ellenfele a Gödöllői Box Club versenyzője volt. Reméljük, az év további részében is hasonló jó eredményeket érünk majd el – nyilatkozta a Naplónak Körmendi Ferenc, a Veszprémi Thai-box Egyesület vezetője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!