Sport

2015.02.18. 15:20

Ajkai teremlabdarúgó bajnokság: szombaton jön a négyes döntő!

Kialakult az ajkai teremlabdarúgó bajnokság négyes döntője, ahova a Bakony FC, a Viva Tours Ajkarendek, a Mágusok és a Fitromax csapata jutott be.

Heffler Péter

Ajkán a végéhez közeledik a kispályás csapatok téli terembajnoksága, mely húsz csapattal még november 22-én kezdődött. A hétvégén rendezték a legjobb nyolc együttes küzdelmeit, szombaton pedig már a döntő összecsapásokra kerül sor. Hosszú volt az út idáig, ugyanis a csapatok három csoportban kezdték a tornát, ahonnan a legjobb tizenhat gárda jutott tovább a nyolcaddöntőbe, majd következtek az izgalmas negyeddöntők.

Igaz, csak két találkozó hozta egyenlő erők küzdelmét, ugyanis a Velvet L. Cafe – Bakony FC és a Roma SC – Mágusok meccsek inkább a gólok száma miatt voltak közönségcsalogatók, mivel előbbi végeredménye 0-5, utóbbié pedig 1-7 lett. A Colo – Viva Tours Ajkarendek (0-1) és a Fitromax – Teka Szuperinfó (5-3) párharcoknál azonban már tényleg kevés döntött a továbbjutásról.

Nagy volt a küzdelem a negyeddöntőkben, ahol a szombati final fourba jutás volt a tét (Fotó: Penovác Károly)

A február 21-i négyes döntő kilenckor kezdődik a Városi Sportcentrumban, ahol egészen egy óráig pattog majd a labda. Ezt követően az eredményhirdetésen a bajnokság legjobb kapusát, legjobb mezőnyjátékosát és góllövőjét is díjazzák.

A február 21-i négyes döntő mérkőzései: Bakony FC – Viva Tours Ajkarendek, Mágusok – Fitromax, Fitromax – Bakony FC, Viva Tours Ajkarendek – Mágusok, Mágusok – Bakony FC, Fitromax – Viva Tours Ajkarendek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!