Sport

2015.02.24. 16:30

Ajkai teremfoci: a Mágusok győzelmével zárult a final four

Húsz csapat három csoportban november 22-én kezdte meg a téli teremküzdelmeket, ahonnan tizenhat együttes jutott tovább a középdöntőbe. A nyolcaddöntőket, majd a legjobb nyolc küzdelmeit követően egy final four zárta az idei teremfoci-küzdelmeket Ajkán február 21-én.

Heffler Péter

– Idén talán valóban a négy legjobb csapat jutott a döntőbe. Sajnos a Viva Tours Ajkarendek gárdája nem tudott teljes létszámmal részt venni a fináléban, de így is jól küzdöttek – árulta el Rajmon Péter, a bajnokság szervezője.

Húsz csapat három csoportban kezdte meg a téli teremküzdelmeket (Fotó: Penovác Károly)

Egy végletekig kiélezett négyes döntőt tekinthetett meg, aki kilátogatott szombaton a Városi Sportcentrumba. A Bakony FC és a Mágusok csapata remek játékkal szerzett hat-hat pontot, így az egymás elleni mérkőzésen dőlt el a bajnoki cím sorsa az utóbbi javára. Döntetlent követően gólaránnyal ugyanis a Mágusoké lett az arany. A bronzérem sorsáról szintén a gólkülönbség döntött, melynek a Fitromax örülhetett.

A legjobb kapus Grőber Ádám (Bakony FC), a legjobb játékos Szélessy Péter (Mágusok), a társgólkirályok pedig Balla Tamás (Bakony FC) és Orbán Tamás (Mágusok) lettek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!