Sport

2015.01.23. 12:27

Ajkai karateérmek az országos bajnokságon

Ajka - Az ajkai Sun-Dome Sportegyesület öt versenyzője 3 arany-, 2 ezüst- és 3 bronzérmet szerzett az egri országos karatebajnokságon.

Polgár Tibor

Az ajkai Sun-Dome Sportegyesület versenyzői az egri magyar bajnokságon is eredményesen szerepeltek
Fotó: Sun-Dome Sportegyesület

Magyarország 29 sportegyesülete képviseltette magát a shotokan karatestílus szövetségének országos bajnokságán Eger városában. A rangos megmérettetésen 197 versenyzője mérte össze tudását. Az ajkai Sun-Dome Sportegyesületet öt karatéka képviselte. Czendrei Luca kata (formagyakorlat) versenyszámban aranyérmet, míg kumite (küzdelem) kategóriában bronzérmet szerzett. Darnai Sára küzdelemben második helyen végzett, Boldizsár Bálint pedig ugyancsak kumitében nem talált legyőzőre. Fáskerti Bálint formagyakorlatban és küzdelemben is megmérettette magát, végül mindkét versenyszámban harmadik helyezett lett. Németh Balázs katában ezüstöt érdemelt ki, kumitében pedig az élen végzett. Az egri országos bajnokságon Gazsó Róbert, a Sun-Dome Sportegyesület egyik nemzetközi bírója is közreműködött – tájékoztatta a Naplót Takács Miklós, az ajkai karateegyesület edzője.

 

Címkék#Ajka#karate

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!