Sport

2014.11.28. 11:05

A város legbájosabb versenyét rendezték

Nyolc veszprémi óvoda több mint száz versenyzője vett részt rendkívül lelkesen a Dózsa iskolában rendezett Oviskupa játékos vetélkedőn.

Horváth Gábor

Az Oviskupa hagyományos rendezvény a Dózsában, ám az elmúlt tanévben anyagi okokból elmaradt. Idén szerencsére, és a kicsik nagy örömére ismét sikerült megteremteni a feltételeket.

A játékos vetélkedőn, amelyet Veress József igazgató helyettes a város legbájosabb sportversenyének nevezett, nyolc óvoda több mint száz növendéke vett részt.

A Bóbita, a Csillag úti, a Cholnoky, az Egry úti, a Ficánka, a Hársfa, a Szent Margit, valamint Vadvirág óvodák csapatai rendkívül lelkesen vetették bele magukat a küzdelembe. A versenyen a Csillag úti ovisok nyertek, akik egy évig őrizhetik a vándorserleget.

A kicsik rendkívül lelkesen vetették bele magukat a küzdelembe (Fotó: Dózsa iskola)

A remek hangulatú megmérettetés második helyén a Bóbita, a harmadikon a Cholnoky óvoda alakulata végzett.

– Minden elismerést megérdemel ez a tisztalelkű, őszinte sportvetélkedő, amely a felnőttek számára is példaértékű – fogalmazott Veress József.

Az intézmény igazgató helyettese megköszönte a szülők, az óvónők, az iskola tanárainak és dolgozóinak, valamint a hetedik-nyolcadikos évfolyamok diákjainak a rendező, közreműködő a munkáját az Oviskupán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!