Sport

2014.08.13. 17:25

A Pápa meglepetésre kiesett a kupából

A labdarúgó Magyar Kupa első fordulóját sem élte túl a bajnokságban remekül menetelő Lombard Pápa: Soroksáron kapott ki a csapat.

Novothny Ottó

Soroksár–Lombard Pápa 2:0 (1:0)
Soroksár, 300 néző. Pápa: Markek - Tóth G., Nagy T., Jagodics (Bogunovics), Frizoni - Zulevs (Király), Csilus, Sluka, Faggyas - Waltner (Kenesei), Popin. Edző: Mátyus János.
Gólszerző: Lovrencsics 2., Tóbiás 93. perc.

A kezdést követően a többször is hibázó pápai védelem mellett már a 2. percben Lovrencsics (ő a válogatott Gergő öccse) közelről fejelt a kapuba. A Ferencváros utánpótlására épülő hazai fiatalok lelkesebbek voltak az NB I-es együttesnél, akik igazi gólhelyzetet sem nagyon tudtak kialakítani.

Szünet után a csereként pályára lépő Keneseivel aktívabb lett a csapat. A játékrész közepén Popin ziccert hibázott, három méterről a kapusba rúgta a labdát. A továbbiakban sem változott a játék képe, a vendéglátóknak izgulni való okuk sem nagyon volt a rosszul teljesítő Lombarddal szemben. Sőt a 93. perc kontratámadás végén Tóbiás állította be a végeredményt.

A kevésbé motivált vendégcsapat meglepetésre kiesett a kupából, de talán még időben jött a figyelmeztetés, a bajnokságban ennél több kell.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!